Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası -Vali Altıparmak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gelen heyeti kabul etti


ANTALYA (A.A) - İl Müftü Vekili İbrahim Keser ve beraberindeki heyet, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Vali Ahmet Altıparmakı ziyaret etti.
     Ziyarette Camiler ve Din Görevlileri Haftasını içtenlikle kutladığını ifade eden Vali Altıparmak, Türk milletinin tarihi boyunca, geleneklerine bağlı kaldığını, toplumu oluşturan tüm bireylerin farklı dini inançlarına, düşüncelerine ve ibadet özgürlüğüne hoşgörüyle yaklaştığını, saygı gösterdiğini ifade etti.
     Altıparmak, Yine, Türk milletinin geleneğinde, yurttaşlarımızın ibadetlerini yaptıkları camiler ve diğer dini mekanlar, aydın din adamlarımız kanalıyla toplumu birleştirme, topluma moral ve motivasyon duygularının verildiği yerler olarak işlevini sürdürmüştür dedi.
     İl Müftü Vekili İbrahim Keser de bu yıl Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet temasıyla kutlanan hafta dolayısıyla Antalyada gerçekleştirilecek programlara ilişkin bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER