Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında

Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında -Kırşehir Çarşı Camisinde, cemaatin namaz kılmasını fırsat bilen kişinin ayakkabı hırsızlığı, güvenlik kamerasına takıldı -Görüntülerde, şüphelinin beğenmediği ayakkabıları almaya


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde cemaatin namaz kılmasını fırsat bilen kişinin ayakkabı hırsızlığı, güvenlik kamerasına takıldı.
     Terme Caddesi üzerindeki Çarşı Camisine gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi, cemaatin namaz kıldığı sırada ayakkabılıkları tek tek dolaşarak bir çift ayakkabıyı alarak kaçtı.
     Namaz çıkışında ayakkabısını almak için ayakkabılığa yönelen cemaatten İrfan Kaya (65), ayakkabısını yerinde bulamayınca cami görevlisinden yardım istedi.
     Cami imamının ihbarıyla olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
     İrfan Kaya, polis ekibine verdiği ifadesinde, camide namazını kıldıktan sonra ayakkabılarını yerinde bulamadığını belirterek, Ayakkabıları çıkartıp namaza girdik. Sonra da bulamayınca hoca efendiye müracaat ettik. 65 yaşından sonra da böyle bir durumla karşılaştım dedi.
     İncelenen kamera kayıtlarında, şüphelinin namaz çıkışında ayakkabıları incelediği ve beğenmediği ayakkabıları almadığı dikkati çekti. Görüntülerde, şüphelinin ayakkabılıkları tek tek dolaşarak istediği ayakkabıyı bulduğu ve camiden kaçtığı görülüyor.
     Polis, kamera kayıtlarından eşkalini tespit ettiği zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER