Çaldıkları kasayı çalıntı otomobille taşımışlar

Çaldıkları kasayı çalıntı otomobille taşımışlar -Konyada otomobil tamirhanesindeki kasayı, tamir için bırakılan otomobile yükleyerek çalan 4 şüpheliden 2si tutuklandı


KONYA (A.A) - Konyada otomobil tamirhanesindeki kasayı, tamir için bırakılan otomobile yükleyerek çalan 4 şüpheliden 2si tutuklandı.
     Merkez Selçuklu ilçesi Motorlu Taşıtlar Sanayisindeki bir iş yerinde hırsızlık olayı yaşandığı ihbarını alan polis harekete geçti.
     Polis, hırsızların, içinde 8 bin lira para olan çelik kasa ile 2 dizüstü bilgisayarı, tamir için getirilen 38 BE 042 plakalı otomobile yükleyip çaldığını belirledi.
     Araştırmalar sırasında otomobil, merkez Meram ilçesinde terk edilmiş halde bulundu.
     Aracın bagajındaki çelik kasanın açılarak içerisindeki paraların alındığını belirleyen polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
     Görüntülerden yola çıkan polis, hırsızlık suçundan kaydı bulunan Abdullah Tyi (19) gözaltına aldı. Şüphelinin verdiği ifadeler doğrultusunda İbrahim P. de (19) yakalandı.
     İki şüphelinin evlerinde yapılan aramada, çalınan çelik kasanın parçaları, gösterdikleri yerlerde ise farklı iş yerlerinden çalınan 4 dizüstü bilgisayar, 25 cep telefonu ve çok sayıda telefon aksesuarı bulundu.
     Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Abdullah T. ve İbrahim P, nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Olaya karışan 2 şüphelinin daha arandığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Çaldıkları kasayı çalıntı otomobille taşımışlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER