Buz hokeyi

Buz hokeyi -Milenyum Spor Kulübünün Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligindeki rakipleri belli oldu


ANKARA (A.A) - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Bayanlar Ligi şampiyonu Milenyum Spor Kulübünün Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligindeki rakipleri belli oldu.
     Sezonu namağlup şampiyon tamamlayan ve Avrupa Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanan Milenyum Spor Kulübü, 19-21 Ekim tarihlerinde Belarusta yapılacak organizasyonda, Romanyadan SC Miercurea Cuic, Kazakistandan Aisulu Almaty ve Belarus ekibi Panthera Minsk ile eşleşti.
     Milenyum Spor Kulübü Başkanı Ali Öztaşdelen, yaptığı açıklamada, 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olduklarını hatırlatarak, Bir kez daha Avrupada ülkemizi temsil edeceğimiz için gururluyuz dedi.
     Sezon boyunca çok çalıştıklarını ifade eden Öztaşdelen, Başarımızın en önemli sırrı spor kulübünden çok, bir aile oluşumuz. Birlik ve beraberlik, çalışma ve disiplinle birleştiğinde başarı kaçınılmaz oluyor. 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligine gidiyoruz. Daha önceki yıllarda Çek Cumhuriyeti ve Romanyada yapılan turnuvalara gitmiş ve bir kez de Ankarada evsahipliği yapmıştık diye konuştu.
     Belarusta yapılacak Şampiyonlar Liginde rakiplerinin oldukça güçlü olduğunu dile getiren Öztaşdelen, sözlerini şöyle tamamladı:
     Biz her geçen gün ilerleyen ve kendini geliştiren bir ekibiz. Katıldığımız her şampiyona da bir öncekinden daha iyi sonuçlar alıyoruz. Hazırlık çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Hedefimiz rakiplerimiz karşısında başarılı sonuçlar alarak, Türkiyeyi en iyi şekilde temsil etmek.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER