Buz Hokeyi Süper Ligi

Buz Hokeyi Süper Ligi -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor: 3 - İzmir Büyükşehir Belediyespor: 9


KOCAELİ (A.A) - Buz Hokeyi Süper Liginin 9. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, İzmir Büyükşehir Belediyespora 9-3 yenildi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonunda yapılan maçta, ilk dakikalarda iki ekip de birbirine üstünlük kurmaya çalıştı. Maçın 2. dakikasında konuk ekip, sezon başında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspordan transfer ettiği Serkan Gümüş ile ilk golü buldu.
     Golden 40 saniye sonra Kocaeli ekibi, Filip Brvenik ile karşılık vererek skoru 1-1 yaptı. İzmir ekibi, 7, 13 ve 15. dakikalarda Erdoğan, Maxim ve Serkanın golleriyle ilk periyotu 4-1 önde tamamladı.
     İkinci periyotta farkın açılmasını önlemek için baskılı oynayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, 21. dakikada Maxim, 22. dakikada ise Olegsin golüne engel olamadı.
     Körfez ekibi, 28. dakikada Filip Brvenikin golüyle farkı 4e indirdi.
     Maçın son periyotunda ise İzmir ekibi 44. dakikada Erdoğan, 46. dakikada Emrah ve 57. dakikada Robertin golleriyle skoru 9-2ye taşıdı. Konuk ekibin son golünden 14 saniye sonra Cüneyt ile gol kaydeden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, buzdan 9-3 yenik ayrıldı.
     Öte yandan, günün diğer karşılaşmasında ise Başkent Yıldızları Spor Kulübü, İstanbul Paten Spor Kulübünü 16-2 yendi.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Buz Hokeyi Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER