Büyükşehir sınırlarındaki 5 plaja mavi bayrak

Büyükşehir sınırlarındaki 5 plaja mavi bayrak verildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin mücavir alanındaki 5 plaj, mavi bayrak ile ödüllendirildi.
     Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı öncülüğünde yürütülen mavi bayrak projesi kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi mücavir alanında bulunan Lara Beach ve Konyaaltı Beach Park işletmelerinde yürütülen çalışmalar sonuçlandı. Büyükşehir, sınırlarındaki 5 plaj, mavi bayrak almaya hak kazandı.
     Uluslararası Çevre Eğitim Vakfının Antalya Büyükşehir Belediyesine teslim ettiği mavi bayraklar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özkayacan tarafından işletme sahiplerine verildi. Ali Özkayacan, Lara Dido Beach Park İşletme Müdürü Hasan Topal ve Konyaaltı Beach Park İşletmecisi Menzilcioğlu Turizm Yatırım AŞ adına Serap Atmacaya mavi bayraklarını teslim etti.
     Plaj işletmelerine çevre bilinci oluşturdukları için teşekkür ederken Özkayacan, Antalya, Türkiyenin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Büyükşehir Belediyesi olarak sahillerimizin temizliğini çok önemsiyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Antalyada mavi bayraklı plajların sayısının artması büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımız, Antalya sahillerinde rahatça denizde yüzebiliyor dedi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir sınırlarındaki 5 plaja mavi bayrak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER