Büyükşehir finale doğru ilerliyor

Büyükşehir finale doğru ilerliyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı kendi evinde kazanmaya devam ediyor.
     Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı Play Off çeyrek final 2. müsabakasında karşılaştığı Maliye Milli Piyangoyu kendi sahasında bir defa daha yenip seriyi 2-0la geçerek yarı finale adını yazdırmayı başardı.
     Gaziantepin mavi beyazlı ekibi Kamil Ocak Spor Salonunda, Ankara Maliye Milli Piyango takımı ile oynadığı maçı 69-62 kazandı.
     Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunda taraftarlarının büyük desteğini alan mavi beyazlılar Antabia Giovente Wallerin 19 sayı ile yıldızlaştığı karşılaşmanın sevinin taraf olurken, Büyükşehirin Beko 1. Lig yolunda sadece iki maçı kaldı.
     Karşılaşmaya Erden Eryüz, Mesut Ademoğlu, Umut Durmuş, Hadi Doğan ve Antabia Giovente Waller beşlisiyle başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı 69-62 tamamlayarak finale adını yazdıran ekip oldu.
     Taraftarların yoğun ilgisine teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Onursal Başkanı Dr. Asım Güzelbey, iyi mücadele eden oyuncuları kutladı ve hedeflerinin 1. lig olduğunu ifade etti.
     (ŞMÖ-HAS)
<< Önceki Haber Büyükşehir finale doğru ilerliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER