Büyükşehir Belediyesi vatandaşların proje

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların proje önerilerini bekliyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların www.kayseriicinprojemvar.com adresindeki internet sitesinde paylaşacağı projeleri değerlendirerek hayata geçireceği bildirildi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, Kayseri için sürekli proje geliştirerek hizmet ürettiklerini söyledi.
     Belediyeciliği, rutin hizmetleri yerine getirmek olarak görmediklerini ifade eden Mehmet Özhaseki, Şehri geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçiren bir anlayışla sürekli olarak proje üretip yatırım yapıyoruz. Bundan birkaç yıl önce turizmden tarıma, spordan eğitime kadar 10 başlık altında topladığımız projelerin bazıları bugün artık hayata geçmeye başlamış durumda dedi.
     Proje ve yatırımlarının devam ettiğini belirten Özhaseki, şunları kaydetti:
     Belediye olarak projesini geliştirip yapım çalışmalarını sürdürdüğümüz bu önemli yatırımların yanında, vatandaşlarımızın da fikirlerini almak ve projelerini değerlendirmek istiyoruz. Biliyoruz ki bu şehrin gelişimi için kafa yoran, günlük hayatında karşılaştığı olaylardan ve sorunlardan esinlenerek ben olsam şöyle yapardım diye düşünen çok sayıda hemşehrimiz var. İşte bu tür fikir ve projeleri bir yerde toplamak ve rantabl olanları değerlendirebilmek amacıyla www.kayseriicinprojemvar.com adresindeki internet sitesini kurarak, hizmete sunduk. Vatandaşlarımız bu siteye proje ve fikirlerini göndererek bizlere yol ve yön göstermiş olacaklar.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi vatandaşların proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER