Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu:

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu: -Kart 54 yıl içerisinde, 10 milyon 326 bin 15 kez kullanıldı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, toplu taşıma için çıkarılan Kart 54ün yıl içinde 10 milyon 326 bin 15 kez kullanıldığını bildirdi.
     Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, Kart 54 uygulamasının giderek yaygınlaştığını aktardı.
     Yapılan yatırımlar sayesinde vatandaşların toplu ulaşımı daha çok tercih etmeye başladığına işaret eden Yolcu, Kart 54 kullanan vatandaşlarımızın sayısı 100 bine yaklaştı. 2012 yılı içinde toplam 21 bin 350 adet Kart 54 vatandaşlarımız tarafından tercih edildi. Ayrıca Kart 54 yıl içinde, 10 milyon 326 bin 15 kez kullanıldı diye belirtti.
     Yolcu, açıklamasını şöyle tamamladı:
     Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve konforlu ulaşım ayrıcalığını yaşamaları için yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2012 yılında 4ü körüklü 24 otobüsü toplu ulaşım filomuza kattık. Bir yandan yeni yollar açarken diğer yandan kavşaklarda düzenlemeler gerçekleştirerek şehir trafiğimizi daha da rahatlattık.
     Akıllı Kart kullanarak ulaşım ayrıcalığını yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yılda bu rakamların artacağını ümit ediyoruz. Ulaşım alanında yeniliklerimiz devam edecek.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER