Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasında özel konser

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasında özel konser


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının, Cumhuriyetin 89uncu kuruluşu yıl dönümü dolayısıyla nedeniyle verdiği özel konserde, piyona sanatçısı Özgür Ünaldı sahne aldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Sarayında düzenlenen konserin orkestra şefliğini Kıvanç Tepe üstlendi. Konserin ilk bölümünde solist Özgür Ünaldı, sahnelediği performansla dinleyicilerin beğenisini kazandı.
     Konserin ikinci yarısında ise besteci Muammer Sunun Çerkez Süiti ve İzmir Rapsodisi adlı eserlerinin seslendiren orkestra, konsere katılanlar tarafında alkışlandı. Konser sonunda ise 10. Yıl Marşını seslendiren Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasına, salonda bulunan dinleyiciler Türk bayraklarıyla eşlik etti.
     Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 9-10 Kasımdaki konser programında, piyano sanatçısı Hande Dalkılıçı konuk solist olarak ağırlayacak. Türk besteciler Ulvi Cemal Erkin ve Cemal Reşit Reyin eserlerinin seslendirileceği konserin orkestra şefliğini de Naci Özgüç yapacak.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasında özel konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER