Büyükşehir Belediyesi ramazanda çocukları da unutmadı

Büyükşehir Belediyesi ramazanda çocukları da unutmadı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Ramazan Şenlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, her gün Masal Park ve amfi tiyatroda gerçekleştirilen gölge oyunu, fasıl grubu konserleri ve yerel sanatçılar tarafından verilen konserlerle vatandaşlar güzel bir ramazan geçiriyor.
     Geçmiş günlerin ramazan eğlencelerini halk ile buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bu etkinlileri mahalle bazına taşıdı. Real market içinde çocuklarla buluşan Hacivat-Karagöz oyunu minik izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
     Bu etkinlikleri izlerken eski ramazanların lezzetini duyduklarını ifade eden vatandaşlar, örf ve geleneklerimizin yaşatılması gerektiğini vurguladılar.
     Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeye teşekkür eden vatandaşlar, Daha önce evde geçirdiğimiz ramazan geceleri şimdi, Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu etkinliklerle bir eğlenceye dönüşüyor. Her akşam iple çektiğimiz bu etkinlikler küçük, büyük herkese keyifli zamanlara yaşatıyor dediler.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi ramazanda çocukları da unutmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER