Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri

Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kültürel etkinliklerin devam ettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, GAMEK ve Hakan Özcan Gençlik Merkezinde gençlere yönelik sanat ve mesleki etkinliklerin gerçekleştirildiği, bunun yanında 10-16 yaş grubundaki kız çocukları için dans kursları verildiği belirtildi.
     Açıklamada, çocuklara yönelik düzenlenen modern dans kurslarının Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ile Ömer Ersoy Kültür Merkezinde iki grup halinde gerçekleştirildiği kaydedildi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Modern Dans ve Bale Öğretmeni Alev Duvar, dans kurslarının 45 kişilik iki grup halinde 2 aylık sürede verileceğini ve burada başarılı olan çocuklara sertifika verileceğini belirtti. Geleneksel Ramazan Şenlikleri çerçevesinde Masal Parkta çocukların gösteri sergileyeceğini de ifade eden Duvar, çocukların sanatsal anlamda önemli şeyler başardığına inandığını söyledi. Duvar, söz konusu çalışmada Hint dansı, bale ve sola danslarının yanı sıra çocukların halk oyunları, tiyatro, resim, keman ve gitar gibi değişik meslek dallarını da öğrendiklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER