Büyükşehir Belediyesi çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi çalışmaları


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının hazırladığı projeler doğrultusunda, Fen İşleri Daire Başkanlığının il genelinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mavi Bulvarda sürdürülen kaldırım ve korkuluk çalışmalarının yanı sıra, bulvar üzerinde bulunan sulama kanalının iç duvarlarının da sıvandığı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığının Türkiyedeki diğer belediyelerin birçoğunda bulunmadığını belirterek, şunları kaydetti:
     Peyzaj ve benzeri çalışmalarla Adananın estetik açıdan daha yukarıya çıkmasını hedefliyoruz. Bu birimi oluşturmaktaki amacımız Adananın görsel olarak daha da güzelleşmesini sağlamaktı. Yaptığımız iş tamamen kentin estetiğini artırmak, Adanalı hemşehrilerimizin güzel bir kentte yaşadığını hissetmesine vasile olmaktır. Ayrıca, Adana dışından gelen misafirlerimizin de kentimizin ne kadar güzel olduğunun farkına varmasını sağlamaktır. Tüm bu çalışmaların ortaya konmasında ve uygulamasında emeği geçen mesai arkadaşlarımı kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER