Büyükşehir Belediyesi, evsizlere yer tahsis etti

Büyükşehir Belediyesi, evsizlere yer tahsis etti


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesince, sokakta yaşayan evsizlerin barınması için yer tahsis edildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde dışarıda yaşamak zorunda kalan vatandaşlara kucak açtı.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sosyal belediyecilik anlayışı gereği evsiz olarak nitelendirilen kişilerin olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için Varsaktaki Büyükşehir Belediyesi Huzurevi yanındaki binanın bu kişilerin hizmetine açıldığını bildirdi.
     Evsizlerin burada temel barınma ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Akaydın, erkekler ve kadınlar için iki ayrı bölüm oluşturduklarını açıkladı.
     Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Akaydın, vatandaşların dışarıda yaşayan insanlar için kendilerine ulaşmasını istedi. Bugüne kadar 12 vatandaşın bu hizmetten yararlandığını kaydeden Akaydın, evsizlere verilen bu hizmetin hava şartlarının durumuna göre devam edeceğini dile getirdi.
     Akaydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Öncelikle bu vatandaşlarımızın ısınmalarını sağlıyoruz. Yemek ihtiyaçları, özlük bakımları personelimiz tarafından karşılanıyor. Bu vatandaşlarımızın kıyafet gibi birçok ihtiyacını karşılıyoruz. Vatandaşların gördükleri evsizleri belediyenin 2495430 ile 3257172 numaralı telefonlarına bildirmelerini istiyorum.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, evsizlere yer tahsis etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER