Büyükşehir Belediyesi, 2 genci Avrupaya gönderdi

Büyükşehir Belediyesi, 2 genci Avrupaya gönderdi -Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, 2 genci Avrupa Gönüllü hizmeti projesi kapsamında 2 genç Avrupaya gitti


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı AB İlişkileri ve Proje Şube Müdürlüğü, Avrupa Gönüllü hizmeti projesi kapsamında 2 genci sosyal içerikli projelerde gönüllülük yapabilmesi amacıyla Avrupaya gönderdi.
     Proje kapsamında gönüllü olan Can Çağdaş Kaynak Fransaya, Ferhat Yılmaz ise Slovenyanın Velenji şehrine gitti.
     Can Çağdaş Kaynak, yaptığı açıklamada, projeye katılmak için İngilizce bilmenin şart olmadığını sadece Ben gönüllüyüm diyerek Büyükşehir Belediyesine başvurmanın yeterli olduğunu kaydetti.
     Ferhat Yılmaz ise projeyi ilk olarak sosyal paylaşım sitelerinde duyduğunu kaydetti. Proje ile çeşitli araştırmalar yaptıktan sonra gönüllü olmaya karar verdiğini anlatan Yılmaz, projeyi araştırdıkça heyecanlandığını bildirdi. Avrupadaki bir programa katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz, Avrupa ülkelerine gidenlerle konuştum ve onların önemli deneyimler elde ettiğine şahit oldum. Bu deneyimi yaşama sırasının bende olduğunu düşündüm. Gönüllüğün samimi, sorumluluk gerektiren ve güvenle yapılması gerektiğini çok iyi bilen birisi olarak Avrupada böyle bir programa katılacak olmanın heyecanını yaşıyorum dedi.
     Yılmaz, kendilerine bu imkanı sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi, 2 genci Avrupaya gönderdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER