Büyükşehir Belediyesinin Akıllı Dokunuş Projesi

Büyükşehir Belediyesinin Akıllı Dokunuş Projesi -Belediye ekipleri proje kapsamında Çukurovada çalışma yapıyor


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında merkez Çukurova ilçesindeki Dr. Sadık Ahmet Bulvarı ile Carrefoursanın kesiştiği bölgeyi genişlettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yazılı açıklamasında, sorumluluklarındaki tüm ana cadde, bulvar ve kavşakların Akıllı Dokunuş Projesi ile yeniden düzenlendiğini belirtti.
     Yapılan çalışmalarla hem trafik akışının rahatladığını, hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla kentin görsel güzelliğe kavuştuğunu ifade eden Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde bugüne kadar gerçekleşen uygulamalarla trafik oldukça rahatladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri şimdi de Çukurova İlçesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı ile Carrefoursanın kesiştiği kavşakta genişletme uygulaması yapıyor. Bu bulvarımız da trafik yükünü çeken bir bölgede bulunuyor. Dr. Sadık Ahmet Bulvarından 100. Yıl Mahallesi ile Bahçeşehir Mahallesine giden kavşakta genişletme ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Buradaki uygulamalar tamamlandıktan sonra 100. Yıl Mahallesi ile Bahçeşehir Mahallesine geçişler çok daha rahat olacak.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinin Akıllı Dokunuş Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER