Büyükşehir Belediyesinden kayak kursu

Büyükşehir Belediyesinden kayak kursu


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediyesi, kayak öğrenmek isteyen öğrencilere kurs verecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye Erciyes Dağını uluslararası standartlarda bir kış turizm merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da kayak eğitim çalışmalarına başladı.
     Erciyes AŞ, bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu, 15 günlük yarı yıl tatilinde öğrencilere yönelik kayak kursu düzenleyecek.
     Başta çocuklar olmak üzere kayak sporunu her yaşta insana sevdirmek, başarılı sporcular yetiştirmek ve Büyükşehir Belediyesinin Erciyes Dağına yapmış olduğu devasa yatırımdan bütün Kayserililerin faydalanmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan kurslar 4 grup halinde gerçekleşecek.
     Uzman eğitimciler tarafından verilecek eğitimler kapsamında eğitim paketine katılanlara evden Erciyese ulaşım, kayak malzemesi, öğle yemeği ve mekanik tesis kullanımı kayak okulu tarafından sağlanacak.
     Ailelerin çocuklarını güvenle eğitimcilere teslim edebilecekleri kayak okulunda sömestr eğitimi hafta içi ve hafta sonu gruplar olmak üzere 4 paket halinde gerçekleştirilecek ve kayak öğrenmek isteyen 6-18 yaş arasındaki herkes kurslara katılabilecek.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinden kayak kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER