Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmazdan AAya ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmazdan AAya ziyaret -Samsun Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Yılmaz, AA Editör Masasına konuk olan Maliye Bakanı Şimşeki Samsuna davet etti


SAMSUN (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AA Editör Masasının konuğu Maliye Bakanı Mehmet Şimşeki Samsuna davet etti.
     AA Samsun Bölge Müdür Vekili Hüseyin Likoğlunu makamında ziyaret eden Yılmaz, bu sırada Bakan Şimşekin konuk olduğu AA Editör Masasına da bağlandı.
     Editör Masası uygulamasını çok beğendiğini ifade eden Yılmaz, Milli kuruluşumuz AA, Cumhuriyetin ilanından önce kurtuluş mücadelesini dünyaya duyurmak için kurulmuş güzide bir kurumumuz. Bu güzel kuruluşumuzun, teknolojinin en gelişmiş aşamalarını kullanıyor olmasını görmekten son derece memnun oldum dedi.
     Maliye Bakanı Şimşekin uzun süredir Samsuna gelmediğini anımsatan Yılmaz, Samsundaki değişim ve dönüşümü size sunmak isteriz. Teşrif ederseniz bizi mutlu edersiniz. Samsun halkı da çok mutlu olur. Samsunumuzda her şey güzel, Samsunumuz bölgemizde kalkınma hamlesinin ortalamasının da üzerinde büyük bir değişim ve dönüşüm çabası içerisinde. Sizi konuk etmekten mutluluk duyarız diye konuştu.
     Bakan Şimşek ise Yılmaza daveti dolayısıyla teşekkür ederek, İnşallah en kısa zamanda geliriz. Biz de çok memnun olduk. Samsunda çok güzel işler yapıyorsunuz. Her ne kadar yakın dönemde gelemediysek de başarılarınızın, yaptığınız güzel hizmetlerin farkındayız. Ben de sizi tebrik ediyorum dedi.
     Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, son dönemde yapılan atılımlarla AAnın dünyanın sayılı ajanslarından biri olması yönündeki çalışmalarından dolayı AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürkü de tebrik etti.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmazdan AAya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER