Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki:

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki: -Eğitim, turizm, spor alanlarında Kayseriyi ileriye taşımak için büyük uğraş veriyoruz


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Eğitim, turizm, spor alanlarında Kayseriyi ileriye taşımak için büyük uğraş veriyoruz dedi
     Başkan Özhaseki, Şehir Tiyatrosunda Büyükşehir Belediyesince düzenlenen yaz kurslarına katılan öğrenciler için düzenlenen sertifika törenine katıldı.
     Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, bu tarz kursların kişilerin sosyalleşmesi açısından önemli olduğunu dile getirerek, Yoğunluğuma rağmen ben de bu kurslara katılmayı çok istiyorum. Herkesin mutlaka kendi mesleğinin dışında ilgileneceği bir alanının olması lazım. Hayata insan böyle baktığı zaman keyif alır. İleriye doğru keyifle yaşar ve hayattan da keyif alır. Ben bu bakımdan bu kursa katılan bütün öğrencilerimizi kutluyor, tebrik ediyordum diye konuştu.
     Kayseriyi her alanda geliştirmek için projeler ürettiklerini ifade eden Özhaseki, Sadece belediyecilik yapmıyoruz. Şehrin her alanda iyi olması için çabalıyoruz. İyi işler yapmak lazım. Şükür Allaha Kayserimizde de işler iyi gidiyor. Eğitim, turizm, spor alanlarında Kayseriyi ileriye taşımak için büyük uğraş veriyoruz. Allahın izniyle halkımıza güzel projelerle hizmet etmeyle devam edeceğiz diye konuştu.
     Törende, öğrenciler, kurslarda aldıkları eğitimleri mini bir konserle sergilediler.
     Program, 8 branşta açılan kurslara katılan 10-15 yaş grubu bin 576 öğrenciye sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER