Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Vatandaşımızın güvenli, rahat ve konforlu bir şekilde taşınması bizim en önemli görevimizdir


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vatandaşımızın güvenli, rahat ve konforlu bir şekilde taşınması, bizim en önemli görevimizdir dedi.
     Karaaosmanoğlu, Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Utaş ile yönetimini makamında kabul etti.
     Ulaşımda esnafın da vatandaşın da kazanmasını istediklerini belirten Karaosmanoğlu, Biz Kocaeli halkına da, esnafına da sahip çıkıyoruz. Kocaeli halkının yararına olan her şeyde şoför esnafımızın yanındayız şeklinde konuştu.
     Taşımacı esnafından çağın şartlarına uygun, konforlu ve güvenli bir hizmet vermelerini, vatandaş memnuniyetini en üst düzeyde sağlamalarını beklediklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, Kocaelide ulaşım sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesinde olduğunu vurguladı.
     Karaosmanoğlu, şöyle dedi:
     Halkımız bizi her gördüğünde ulaşımla ilgili isteklerini aktarıyor. Vatandaşımızın güvenli, rahat ve konforlu bir şekilde taşınması bizim en önemli görevimizdir. Değişen dünyayla birlikte ulaşım sistemleri de değişiyor ve gelişiyor. Biz de ulaşım alanındaki bu değişim ve gelişime ayak uydurmalıyız. Yaptığımız yeni yollar, kavşaklar ve tünellerle ulaşımı rahatlatıyoruz.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER