Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: -Alt ve üst yapısıyla sadece bugünün değil, geleceğin Kandıra ilçesini planlıyoruz


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt ve üst yapısıyla geleceğin Kandıra ilçesini planladıklarını bildirdi.
     Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve Kandıra koordinatörü Mehmet Uzun ile ilçedeki çalışmaları inceledi.
     Sarısu ve Bağırganlı sahillerinde inceleme yapan Karaosmanoğlu, bazı vatandaşlarla sohbet etti. İlçe merkezinde de alt yapı çalışmalarını gezen Karaosmanoğlu, alt yapı çalışmalarının kolay olmadığını, anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
     Kandırada önemli alt ve üst yapı hamlesi başlattıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, şunları söyledi:
     İlçe merkezimizde ve sahillerde 100 yıllık su sorununu ortadan kaldıracak barajımızın inşaatı hızla devam ediyor. İçme suyu arıtma tesisi, köylerimize kadar yaptığımız atık su arıtma tesisleri, sahil düzenlemeleri, Namazgah Deresinde yaptığımız örnek ıslah çalışması, Kandıraya verdiğimiz değerin ve önemin bir göstergesidir. Kandıranın güzel insanları, hizmetin de en güzeline layıktır.
     Kandırayı hepinizin bildiği gibi turizm bölgesi ilan ettik. Hızla alt ve üst yapıyı tamamlıyoruz. İçme suyu, arıtma tesisleri ve diğer yatırımlarla Kandırayı adeta cazibe merkezi haline getiriyoruz. Alt ve üst yapısıyla sadece bugünün değil, geleceğin Kandıra ilçesini planlıyoruz. Köylere kadar tüm ihtiyaçlara el atıyoruz.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER