Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın:

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Kepezaltı ve Santral mahallelerinin tapularını Ramazan Bayramında dağıtmayı planlıyoruz


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki tapuları Ramazan Bayramında dağıtmayı planladıklarını söyledi.
     Kepezaltı Mahallesi pazar yerinde Kepez-Santral Mahalleleri Yeniden Yerleşim Projesi kapsamında yapılan bilgilendirme toplantısına Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
     Akaydın, 30 yıldır imar bekleyen mahallelerdeki vatandaşların tapularını verme noktasına geldikleri belirtti.
     Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün işlemleri zamanında yapması halinde tapuları çok geçmeden dağıtmaya planladıklarını ifade eden Akaydın, Ramazan Bayramında tapuları dağıtmayı planlıyoruz. Halkın talepleri doğrultusunda arsa tapusu isteyenlere tapuları, konut tapusu isteyenlere de konutları verecek. Nisan ayında son itirazlar görüşülecek. Bu planın bir aylık askı süresi olacak. Mayıs ayında planları Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne teslim edeceğiz dedi.
     Akaydın, projede belediyeden kaynaklanan gecikme olmadığını kaydetti.
     Ödeme konusunda da vatandaşa gerekli kolaylığın sağlanacağını dile getiren Akaydın, ücretlerin yüzde 20sini yatıran vatandaşların kalan parayı 5 yıl taksitle ödeyebileceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER