Büyükşehirin iftar sofrası Konyaaltında kuruldu

Büyükşehirin iftar sofrası Konyaaltında kuruldu


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı boyunca düzenlendiği iftar sofrası bu kez de Konyaaltı ilçesindeki Siteler Mahallesinde kuruldu.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, iftar sofrasını her gün farklı bir mahallede kurmaya devam ediyor. Son olarak Konyaaltı ilçesi sınırlarındaki Siteler Mahallesindeki kapalı pazarda yer alan iftar sofrasına mahallede yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     İftara katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Deniz Filiz, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberliğin ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı ay olduğunu hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi olarak önceki yıllarda sadece belediyenin yanındaki iftar çadırında vatandaşlara yemek verdiklerini dile getiren Filiz, 2 yıldır iftar sofralarını Antalyanın farklı mahallelerine de yaymaya başladıklarını söyledi.
     Antalyanın değişik noktalarında kumanyalar da dağıttıklarını ifade eden Filiz, teravih namazı sonrasında da lokma ikram ettiklerini bildirdi. Filiz, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca toplam 23 bin kişiye iftar yemeği, 30 bin kişiye kumanya ve 60 farklı camide lokma ikramı yapmış olacağız. İftar yemeklerinden sonra Ramazan Şenlikleri ile eski Ramazan nostaljisini yaşatıyoruz. Amacımız Antalya genelinde halkımıza güzel ve huzurlu bir Ramazan ayı yaşatabilmektir dedi.
     Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası 13 Ağustos Pazartesi günü Beldibi Atatürk Parkında, 14 Ağustos Salı günü ise Kazım Özalp Caddesinde kurulacak.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehirin iftar sofrası Konyaaltında kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER