Büyükşehirden kadınlara 3 yeni spor merkezi

Büyükşehirden kadınlara 3 yeni spor merkezi daha


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepezdeki mevcut spor merkezine Aksu ilçesi ile Üçgen ve Varsak mahallelerinde 3 yeni spor merkezi ekleniyor. Spor merkezlerinden ücretsiz yararlanmak isteyen kadınlar, 25 Eylüle kadar başvuruda bulunabilecek.
     Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık bir yıl önce hizmete açtığı Kepez Spor Merkezinin yoğun ilgi göstermesi üzerine diğer bölgelerdeki kadınların da bu hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kültür Merkezi bünyesinde, Üçgen Mahallesine taşınan Atatürk ASMEK binasında ve Varsakta olmak üzere 3 yeni spor merkezini daha hizmete sunuyor.
     Kent merkezinde yer alması ve ulaşımın kolay olması nedeniyle Üçgen Mahallesine taşınan Atatürk ASMEKin alt katı spor merkezi olarak düzenlendi. Merkezden sadece çevre mahallelerdeki kadınların değil, Lara ve Konyaaltı bölgesindeki kadınların da yararlanması bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksuda hayata geçirilen Kültür Merkezi bünyesinde spor merkezi de oluşturuldu. Aksulu kadınlara özel spor merkezinin yapımı tamamlandı. Varsakta da daha önce sadece pilates kursları düzenlenen küçük birim genişletilerek tüm teşekküllü bir spor merkezine dönüştürüldü.
     Aksu, Üçgen ve Varsak spor merkezlerinde haftanın 6 günü uzman eğitmenler tarafından kadınlara ücretsiz pilates, yoga, step-aerobik, aletli jimnastik eğitimleri verilecek. Kadınlar, fitness aletleriyle de form tutabilecek. Tadilatları biten ve ihtiyaçları tamamlanan merkezler için kayıtlara başlandı. Ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen kadınlar, spor merkezlerine 25 Eylül tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Ayrıca Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğünün 321 24 70 ve 321 18 98 numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehirden kadınlara 3 yeni spor merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER