Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -CHP İl Başkanı Kök: -Bayramın gerçek sahipleri sade vatandaşımız anıta gidemedi, şükran mahiyetinde bir çiçek bile sunamadı


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanı Devrim Kök, Bayramın gerçek sahipleri sade vatandaşımız anıta gidemedi, şükran mahiyetinde bir çiçek bile sunamadı dedi.
     Kök, yaptığı yazılı açıklamada bu yıl 90. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramının Antalyada halktan kopuk şekilde kutlandığını öne sürdü. Etkinliğin düzenlendiği Atatürk Anıtı etrafında vatandaşları görememenin burukluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Meydanın etrafı 4lü güvenlik bariyeriyle kapatılmış. Her yer polis kaynıyor. Olağanüstü güvenlik görüntüsü bile vatandaşı tedirgin etmeye yetti. Bayramın gerçek sahipleri sade vatandaşımız anıta gidemedi, şükran mahiyetinde bir çiçek bile sunamadı. Böyle bayram olmaz. Bayram böyle kutlanmaz.
     Milli bayramların unutturulmaya çalışıldığını da iddia eden Kök, resmi bayramlarda CHP olarak her zamankinden daha coşkulu şekilde Atatürkün huzurunda olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER