Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Ağrı Valisi Tekinarslan: Bu zafer ordumuzun önderliğinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin millet olarak topraklarımızı savunduğumuz müstesna gündür


AĞRI (A.A) - Vali Mehmet Tekinarslan, Bu zafer ordumuzun önderliğinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin millet olarak topraklarımızı savunduğumuz müstesna gündür dedi.
     Vali Tekinarslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramının birlik ve beraberlikten doğan bir zaferin en güzel örneği olduğunu, Türk milletinin bağımsızlık ve vatan sevgisinin büyüklüğünün bütün dünyaya gösterildiğini belirtti.
     Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Bu zafer ordumuzun önderliğinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin millet olarak topraklarımızı savunduğumuz müstesna gündür. Kötü emellerini gerçekleştirmek için ülkemize saldıran düşmanın bozguna uğratıldığı o gün, birbirimize güvendiğimiz ve bir arada hareket ettiğimizde, önümüzde hiçbir kuvvetin duramayacağının en güzel örneğidir. Bizler de bu bilinçle dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirerek, birbirimize karşı olan sevgimizi daha da pekiştirerek bu ruhu yaşatmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER