Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Kars AK Parti Milletvekili Arslan: 30 Ağustos zaferi, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği eşsiz mücadelenin neticesinde şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış bir zaferdir


KARS (A.A) - Kars AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, 30 Ağustos zaferi, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği eşsiz mücadelenin neticesinde şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış bir zaferdir dedi.
     Arslan, yayımladığı kutlama mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramının 90ıncı yıl dönümünü kutladı. Arslan, 30 Ağustos zaferinin, milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği eşsiz mücadelenin neticesinde şanlı tarihe altın harflerle yazılmış bir zafer olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden topyekun onca yokluklar içerisinde hayallerin ötesinde bir mücadele örneği gösteren ecdadımız, tüm mazlum halklara örnek teşkil etmektedir. Atalarımızın zaferle taçlandırdıkları milli mücadeleyle bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefi doğrultusunda azim ve kararlılıkla büyük atılımlar gerçekleştirdik.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER