Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: Atatürkün ilke ve inkılaplarını miras olarak bıraktığı Türk milleti, onun ideallerini ilk günkü kararlılık ruhu ile yaşatmaktadır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Atatürkün ilke ve inkılaplarını miras olarak bıraktığı Türk milletinin, onun ideallerini ilk günkü kararlılık ruhu ile yaşattığını belirtti.
     Aydın, Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 10 Kasım tarihinin Atatürkü anmanın yanı sıra milletin tek vücut selam durduğu, dünyanın 7 kıtasında gerçekleştirmiş olduğu inkılapları örnek alınan eşsiz devlet adamının göstermiş olduğu muasır medeniyet seviyesini aşma inancının onun manevi huzurunda kenetlenerek, ilke ve inkılaplarını yaşatmak için gösterilen kararlı bir gün olduğunu ifade etti.
     Başarıları kelimelerle anlatılmayacak kadar üstün Atatürk ve silah arkadaşlarının Anadolu topraklarında yaktığı ateşin eşsiz aydınlığının, bugün de geçmişte olduğu gibi yollarını aydınlatmaya ve geleceği parlatmaya devam ettiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     Atatürkün ilke ve inkılaplarını miras olarak bıraktığı Türk milleti ideallerini ilk günkü kararlılık ruhu ile yaşatmaktadır. Türkiye Cumhuriyetini ilelebet sulh ve refah içerisinde yaşatarak yüceltmek için durmadan yola devam ediyoruz. Atatürkü anlamanın ve emanetine sahip çıkmanın anlamını bilerek ekonomiden, sosyal devlet anlayışına, bayındırlıktan, sağlığa kısaca her anlamda dünyanın örnek aldığı ve en kıymetli emanetim diyerek bırakmış olduğu Cumhuriyetimizi 100. yılı olan 2023de dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine her geçen gün istikrar ile büyüyen ülkemizde daha da çok yaklaşmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle sadece bir kuşak için yaşamayan, tarihin akışına yön vermiş, önderlikleri ile yüzlerce yıl tüm dünya milletlerin tarihinde haklı yerini koruyacak Gazi Mustafa Kemal Atatürkü en derin saygı, şükran ve gönül borcu ile anıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER