Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Başmakçı Belediye Başkanı Özcan: Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onuru, hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başmakçı Belediye Belediye Başkanı Halil Özcan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onurunun, hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyük olduğunu bildirdi.
     Özcan, Atatürkün vefatının 74üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, onun bıraktığı eserin öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını belirtti.
     Atatürkü, ulusuyla verdiği kurtuluş mücadelesinde büyük başarılar kazanan, ulusun her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren bir lider diye niteleyen Özcan, şunları kaydetti:
     Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onuru, hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür. Onu anlamak, onun düşüncelerini, ilke ve devrimlerini yaşatmak bizim en büyük görevidir. Bu bağlılık ve inancın gelecek nesillere aktarılması ise en önemli amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 74üncü yılında, gönlümüzde ölümsüzleşen, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü sevgiyle ve gönül borcu duyarak özlemle arıyor ve anıyoruz.
    
     Muhabir: Esma Eser / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER