Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özer: -Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın unutulmaz ve en saygın liderinden biridir


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Mustafa Kemal Atatürkün, dünyanın unutulmaz ve en saygın liderinden biri olduğunu bildirdi.
     Rektör Özer, Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiyede akademik eğitimle geleceğini inşa etme çabasında olan tüm üniversitelerde olduğu gibi BEÜde de Atatürkün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatma ve kazanımlarla ileri taşıma konusunda güçlü bir iradeye sahip gençler yetiştirildiğini belirtti.
     Üniversite gençliğinin de sorumluluklarını yerine getireceğine gönülden inandıklarını ifade eden Prof. Dr. Özer, şunları kaydetti:
     Mustafa Kemal Atatürk, sadece cephelerde yürüttüğü başarılı mücadelelerle değil, gerçek bir millet olma savaşında elde ettiği zaferlerle de dünyanın unutulmaz ve en saygın liderinden biridir. Milletimiz ve devletimiz, asla elde ettiği ile yetinmeyen hep daha ileriye hep daha mükemmele ulaşma yolunda sahip olduğu azmi, onun inanç ve kararlılığından almaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, bir 10 Kasımda daha Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş mücadelesinde emek verenleri şükran ve saygıyla anıyoruz.
    
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER