Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -Belediye Başkan Vekili Yavuz: -Türk Milleti tarih boyunca kendi bünyesinden tüm dünyayı etkileyen, çağ açıp çağ kapatan sayısız lider ve devlet adamı çıkarmıştır (Fotoğraf


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Türk Milletinin tarih boyunca kendi bünyesinden tüm dünyayı etkilediğini, çağ açıp çağ kapatan sayısız lider ve devlet adamı çıkardığı bildirdi.
     Yavuz, Ulu Önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:
     Kuşkusuz bu lider ve devlet adamları içinde Mustafa Kemal Atatürk çok müstesna bir yere sahiptir. Çünkü Atatürk, işgal altındaki aziz vatanı ve çaresizlikler içinde inleyen bir milleti kurtarmakla kalmamış, ilerlemenin, çağdaşlığın, huzur ve mutluluğun teminatı olan Türkiye Cumhuriyetini kurarak ulusal egemenliğimizi de tesis etmiştir.
     Büyük fedakârlıklarla kazanılan özgürlük ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Atatürkün fikirlerini, kurduğu Cumhuriyeti ve yaktığı bağımsızlık meşalesini kıyamete kadar koruyacağız. Atatürk-ün ölümünün 74. yıl dönümü vesilesiyle Onu bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER