Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -Kocaeli Valisi Ercan Topaca: Atatürkün ardında bıraktığı eserlerin büyüklüğü milletimize gurur vermekte ve onun kurduğu Cumhuriyetin 89 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenl


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Atatürkün ardında bıraktığı eserlerin büyüklüğü milletimize gurur vermekte ve onun kurduğu Cumhuriyetin 89 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır dedi.
     Vali Topaca, yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, ölümünün 74. yılında sevgi, saygı, minnet ve şükranla andıklarını belirtti.
     Mustafa Kemal Atatürkün, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda tüm güçlüklere karşı Türk milletinin direnişini örgütlemiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılar ile başka milletlere örnek olduğunu ifade eden Topaca, şunları kaydetti:
     Atatürk, dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve geleceğe ışık tutan öngörüleriyle tarihe ve insanlığa mal olmuş bir önderdir.
     Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azmi ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmış, ülkemizin kalkınması için de her alanda ortaya koyduğu modernleşme projeleriyle bugünlere sağlam ve emin adımlarla ulaşmamızı sağlamıştır. Atatürkün ardında bıraktığı eserlerin büyüklüğü milletimize gurur vermekte ve onun kurduğu Cumhuriyetin 89 yılda gösterdiği başarılar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER