Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -GTO Başkanı Nail Çiler: Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ve bugünlere gelmesi, Atatürkün ve silah arkadaşlarının önderliğinde ve Türk Milletinin azim ve kararlılığı sayesinde olmuştur


KOCAELİ (A.A) - Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ve bu günlere gelmesi, Atatürkün ve silah arkadaşlarının önderliğinde ve Türk milletinin azim ve kararlılığı sayesinde olmuştur dedi.
     Çiler, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürkün yalnızca Türk tarihinin değil aynı zamanda dünya tarihinin de önde gelen liderlerinden olduğunu ifade ederek, Atatürkün yeni bir devletin kurulmasını sağladığını belirtti.
     Çiler, şunları kaydetti:
     Türkiye Cumhuriyetinin kurulması ve bugünlere gelmesi, Atatürkün ve silah arkadaşlarının önderliğinde ve Türk Milletinin azim ve kararlılığı sayesinde olmuştur. Onun cumhuriyet öncesinde verdiği mücadeleler ve cumhuriyet sonrasında ortaya koyduğu eserler ve yenilikler Türkiye Cumhuriyetinin sağlam temellere oturtulmasına önemli katkılar sunmuştur. Eserleri, düşünce yapısı ve en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ile tüm dünyanın saygısını kazanan Mustafa Kemal Atatürkü şükran ve rahmetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER