Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü -Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Eroğlu: Atatürk tüm imkansızlıklara rağmen devletle milletin gücünü birleştirmeyi başardı


EDİRNE (A.A) - Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, Atatürkün tüm imkansızlıklara rağmen devlet ile milletin gücünü birleştirmeyi başardığını bildirdi.
     Eroğlu, Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Atatürkün Samsunda başlattığı mücadele ile milletin bağımsızlık konusundaki vazgeçilmez kararlılığını güçlendirdiğini belirtti.
     Mustafa Kemal Atatürkün, Çalışmadan, yorulmadan hazır kazanmaya alışanlar önce istiklallerini, sonra haysiyetlerini, daha sonra da istikballerini kaybedeceklerdir sözünün her zaman kendilerine ışık tuttuğunu aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:
     Atatürk, tüm imkansızlıklara rağmen devletle milletin gücünü birleştirmeyi başardı. Türk milleti milli mücadele günlerinden aldığı cesaret ve tecrübe ile toprağına, maneviyatına, bayrağına, kültürüne sahip çıkmasını bilmiştir. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanların karanlık planlarını bozacaktır. Milletimizin sahip olduğu irade ve kararlılığa öncülük eden Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER