Bursaspor

Bursaspor-Sivasspor maçının ardından... -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Hem Süper Finalde hem de Türkiye Kupasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz -Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Bursasporu tebrik ediyorum


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 kazandıkları Sivaspor maçına ilişkin olarak, Hem Süper Finalde hem de Türkiye Kupasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz dedi.
     Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu sezonun oldukça yoğun geçtiğini ve toplamda 47 maç oynadıklarını söyledi. Yoğun maç temposu nedeniyle kadrodaki tüm oyunculardan yararlanmaya çalıştıklarını dile getiren Sağlam, şunları söyledi:
     Hem Süper Finalde hem de Türkiye Kupasında en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Fazla şans veremediğimiz oyuncularımız da şans bulduklarında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacağımız grubun son maçına düşünmeye başlayacağız. Amacımız bu maçı da kazanarak, grubu lider bitirmek. Bu maçın ardından da bizim açımızdan sezonun ön önemli karşılaşmasına çıkacağız. Amacımız Fenerbahçeyi Ankarada yenerek kupayı kazanmak.
     Sağlam, bir gazetecinin, Ozan İpeki oyuncu değişikliğine çağırdınız ama gelmedi. Acaba bir sorun mu var- sorusunu, Onları ısınmaya gönderdik. Ozandan sonra Musayı çağırdık. Şimdilik bir sıkıntı yok yanıtını verdi.
    
     -Sivasspor cephesi-
    
     Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Bursaspor karşısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirtti.
     Futbolcularının üzerinde yoğun geçen sezonun yorgunluğunun bulunduğunu dile getiren Çalımbay, Bursasporu tebrik ediyorum. Türkiye Kupası finalinde de Bursaspora başarılar diliyorum dedi.
     (DAT-MTE)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER