Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Avrupada olduğu gibi hedefimiz ligde de zirveye oynamak


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupada olduğu gibi hedefimiz ligde de zirveye oynamak dedi.
     Sağlam, Süper Ligde oynayacakları Kayserispor maçı hazırlıkları öncesinde gazetecilere açıklama yaptı. Sağlam, Kayserispor maçından, Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye çıkaracak bir sonuçla ayrılmak istiyoruz diye konuştu.
     Kayserisporun sezona çok önemli transferler yaparak başladığını kaydeden Sağlam, şöyle devam etti:
     Kayserispor bu sezon zirveyi zorlayacak, önemli takımlardan birisi olacak. Bizim de bu sezon büyük hedeflerimiz var. Avrupada olduğu gibi hedefimiz ligde de zirveye oynamak. Taraftarlarımızı 4 sezondur olduğu gibi mutlu etmek istiyoruz. Bu doğrultuda rakibimizle çok güzel, keyifli ve haftanın seyir kalitesi en yüksek karşılaşmalarından biri olacağına inandığımız bir maç oynayacağız.
     Sağlam, maçın bayramın birinci günü oynanacak olması dolayısıyla daha da anlam kazandığını ifade ederek, Bursasporun geleceği açısından katkısı olacak bir maça çıkacağız. Ailevi nedenlerle bir süre aramızda olamayan ve antrenman eksikliği bulunan Vederson oynayamayacak. Genç oyuncumuz Barış Sinan sakatlık geçirdi ve yarın ameliyat olacak. Başka sıkıntımızın olmaması bizim adımıza sevindirici. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. 3 puan alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz dedi.
    
     -Transfer çalışmaları devam ediyor-
    
     Sağlam, transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatarak, İnşallah Twente karşılaşması öncesi transferi bitirmek istiyoruz. Eğer transfer olursa takımımıza bir artı motivasyon olur. Olmazsa da elimizdeki futbolcularımızla en iyisini yapmaya, bu yoğun dönemi en güzel şekilde atlatmaya çalışacağız değerlendirmesini yaptı.
     Oyuncularının yeteneklerine ve performansına sonuna kadar güvendiğini belirten Sağlam, Takımımıza kaliteli bir oyuncu katılırsa, bu da takımımız ve camiamız açısından güzel olur. Yeni transfer Forsellin maç kadrosuna alınıp alınmayacağı ise yarın yapılacak antrenmandan sonra belli olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER