Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: -Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor. En iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıkıp mücadele etmek gerekiyor


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3ncü ön eleme turu kura çekimine ilişkin, Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor. En iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıkıp mücadele etmek gerekiyor dedi.
     Sağlam, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 3üncü ön eleme turunda, İsrailin Maccabi Netanya ile Finlandiyanın Kups Kuopio takımları arasındaki oynanacak maçın galibiyle karşılaşacaklarını, bu eşleşmede herhangi bir sürprize yer vermek istemediklerini belirtti.
     Her iki takımın da kağıt üzerinde Bursaspordan daha zayıf göründüğünü belirten Sağlam, şu görüşleri dile getirdi:
     Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor. En iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıkıp mücadele etmek gerekiyor. Maçın oynandığı günkü şartlarda daha iyi motive olan maçı kazanıp turu atlayabilir. İki rakibimizi de çok çabuk bir şekilde inceleyeceğiz. Araştırmalarımızı yapacağız ve herhangi bir sürpriz sonuca sebebiyet vermeden bu turu geçip UEFA Avrupa Ligi play-offlara kendimizi taşımamız gerekiyor. Bu yüzden işi ciddiye alıyoruz.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER