Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Bölükbaşı:

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Bölükbaşı: -Birlik beraberliğin Bursaspor etrafında toplanarak çığ gibi büyümesini arzu ediyoruz


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Birlik beraberliğin Bursaspor etrafında toplanarak çığ gibi büyümesini arzu ediyoruz dedi.
     Polonyanın Lodz kentinde yapılan 2012 Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Bursaspor U15 takımı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (BASKF) organize ettiği yemekte bir araya geldi.
     Bölükbaşı Bursa Büyükşehir Belediyesi Dobruca Sosyal Tesislerindeki yemekte yaptığı konuşmada, Bursasporun son dönemlerde A takım ve diğer branşlarda çok büyük başarılar yakaladığını söyledi.
     En son olarak U15 takımının Avrupa Şampiyonu olduğunu anımsatan Bölükbaşı, Tabii şampiyonluklar çok güzel. Şampiyonlukların yanında da terbiyeli ve ahlaklı birer sporcu olmanız ön plana çıkması yönetim kurulumuz ve beni çok mutlu etti. Bu geceyi düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gecelerin çoğalmasını, bu birlik beraberliğin Bursaspor etrafında toplanarak çığ gibi büyümesini arzu ediyoruz diye konuştu.
     Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman ise çeşitli uluslararası turnuvalarda kupalar kazandıklarını dile getirerek, Ama gerçekten alt yapımızın bir Avrupa şampiyonluğuna ihtiyacı vardı. Bunu bizlere yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Önümüzde dünya şampiyonluğu var. Bu kupayı da Bursaya getirecek gücün sizlerde olduğuna inanıyorum ifadelerini kullandı.
     Yenilen yemeğin ardından, Avrupa şampiyonu olan oyuncular altınla ödüllendirdi.
     (HİB-DOĞ)
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Bölükbaşı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER