Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu -KTÜ Farabi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisine devam edilen Yazıcının durumunun iyi olduğu bildirildi


BURSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından fenalaşan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde tedavi altına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının durumunun iyi olduğu bildirildi.
     KTÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümünde görevli Dr. Fatih Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yazıcının, sabah itibariyle genel sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, Akciğerde sıvı toplanması ve hipertansiyon nedeniyle bir rahatsızlığı mevcuttu. Bunu heyecanın tetiklediğini düşünüyoruz. Düne göre sağlık durumu gayet iyi ve daha da iyiye doğru gidiyor dedi.
     Dr. Akkaya, Yazıcının ne zaman taburcu olacağının henüz netleşmediğini ifade ederek, bu gibi durumlarda beklenmesi gereken sürenin 24 ila 48 saat olduğunu kaydetti.
     Yazıcı, dün Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan maçın bitimine kısa bir süre kala rahatsızlanmış, sahada bulunan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
     Yazıcı, buradaki müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesine sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının sağlık durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER