Bursaspordan Yeşil Bursaya destek

Bursaspordan Yeşil Bursaya destek -Yeşil-beyazlı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, 5 Yılda Bir Milyon Fidan kampanyasında oluşturulan Bursaspor Ormanına fidan dikti


BURSA (A.A) - Bursasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Osmangazi Belediyesinin 5 Yılda Bir Milyon Fidan kampanyası çerçevesinde oluşturulan Bursaspor Ormanına fidan dikti.
     Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, fidan dikme töreni öncesi, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yöneticiler İsmet Demirel, Necmettin Kocaman ve Öztürk Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ile kadrodaki futbolcularla Osmangazi Belediyesi fidanlığında yemek yedi.
     Dündar, yöneticiler, Sağlam ve futbolcular yemeğin ardından Yunuseli Mahallesinde belediyenin 5 Yılda Bir Milyon Fidan kampanyası çerçevesinde oluşturulan Bursaspor Ormanında fidan dikti.
     Mustafa Dündar, Bursanın eskiden olduğu gibi Yeşil Bursa olarak anılması için başlattıkları kampanyanın büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, Kampanyamıza kentteki okulları, sivil toplum kuruluşlarını da katıyoruz. Kampanya çerçevesinde Bursanın en önemli markası Bursaspor adına da bir orman oluşturmayı düşündük. Bursaspora, başta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere kampanyamıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da Yeşil Bursa için düzenlenen her organizasyona destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Osmangazi Belediyesinin çok önemli bir projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Sağlam, Bursaspor için oluşturulan ormana gelerek fidanları diktik. İnşallah birkaç yıl sonra küçük bir orman halini alacak buraya yeniden geliriz ve güzel vakit geçiririz diye konuştu.
     Dündar ve Sağlam, daha sonra birlikte fidan dikti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspordan Yeşil Bursaya destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER