Bursasporda İmparator Nejat Biyediç unutulmadı

Bursasporda İmparator Nejat Biyediç unutulmadı


BURSA (A.A) - Bursaspor, geçen yıl vefat eden eski futbolcusu ve teknik direktörü İmparator lakaplı Nejat Biyediçi unutmadı.
     Kulübün internet sitesinin açılış sayfasına, vefatının 1inci yılı dolayısıyla Biyediçin fotoğrafı İmparatoru Özlemle Anıyoruz mesajı konuldu.
     İnternet sitesindeki anma yazısında ise Biyediçin, yeşil-beyazlı formayı 1986-91 yılları arasında giydiği, bu süreçte 125 maçta 41 gol attığı belirtilerek, Bugün kulübümüzün efsane teknik direktör ve futbolcularından İmparator lakaplı Nejat Biyediçi aramızdan ayrılışının 1inci yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Oynadığı futbol ve attığı frikik golleri ile taraftarın gönlünde taht kuran Biyediç, Bursasporun ilk yabancı kaptanı ve kendisine jübile yapılan ilk yabancı futbolcusu oldu denildi.
     Biyediçin, antrenörlük hayatına 1994te Nevzat Güzelırmakın yardımcısı olarak başladığı anımsatılan yazıda, şu ifadelere yer verildi:
     Daha sonra Güzelırmakın istifasıyla birlikte teknik direktörlük görevine gelen Nejat Biyediç, özellikle UEFA Intertoto Kupasında Bursaspora oynattığı futbol ile teknik adamlık kariyerinde önemli bir başarı elde etti. Biyediç, en son 2003-2004 sezonunda kulübümüzde teknik direktörlük yapmıştı. Biyediç, Bursasporun dışında Karşıyaka, Adanaspor, Eskişehirspor, D.Ç. Karabükspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor ve Konyasporda da teknik direktörlük yaptı.
     Hem futbolculuk hayatında, hem de teknik adamlık kariyerinde kulübümüze büyük katkılarda bulunan İmparator Nejat Biyediçi aramızdan ayrılışının 1inci yılında özlemle ve saygıyla anıyoruz.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursasporda İmparator Nejat Biyediç unutulmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER