Bursagazda e

Bursagazda e-fatura dönemi


BURSA (A.A) - Bursagaz, mevcut faturalandırma sisteminin yanı sıra elektronik ortamda da faturalandırma hizmeti başlattı.
     Bursagaz Bilgi Teknolojileri Müdürü Mehmet Ensari, yazılı açıklamasında, mevcut faturalandırma sisteminin yanında elektronik ortamda da faturalandırma hizmetinin başlatıldığını, bu kolaylıktan faydalanmak için öncelikle www.bursagaz.com web sitesi üzerinden müşteri portalına üye olunması gerektiğini belirtti.
     Ensari, sadece iki tıklama ile üyelik işlemlerinin tamamlandığını belirterek, müşterilere yönelik şunları kaydetti:
     Bursagaz web sitesinin ana sayfasında yer alan fatura sorgulama butonu altında bildirim almak istediğiniz mail adresinizi yazarak kaydet demeniz yeterli olacaktır. Bu işlemleri yapmanızın ardından doğal gaz faturanız mail adresinize PDF olarak gönderilecektir. Ayrıca müşteri portalı üzerinden e-fatura bildiriminin yanı sıra, endeks bildirimi, borç bilgilerinizi, ödenmiş ödenmemiş faturalarınızı, tesisat durumunuzu, on-line kazı izni başvuru formu, proje durumlarınızı görebilirsiniz. dedi.
     Mehmet Ensari, yıl sonuna kadar elektronik fatura sistemine kayıt yaptıran ilk 500 kişiye çeşitli hediyeler vermeyi planladıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER