Bursa TOSYÖV Derneği Başkanından Pazaryeri Belediye

Bursa TOSYÖV Derneği Başkanından Pazaryeri Belediye Başkanına ziyaret


BİLECİK (A.A) - Bursa Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Derneği Başkanı Habil Duran, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçını ziyaret etti.
     TUSYÖV Başkanı Duran, ziyarette, az gelişmişliğin kader olmadığı bir süreçte yaşandığını ve kırsaldaki KOBİlerin bölgelerin çaresizlik zincirlerini kırmaya aday yapılar meydana getirebileceğini söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın da, önceki teşviklerde Bilecikin birinci bölgede olmasından komşu illerle rekabet edemediğini ve ilçeye de yatırımcının yeterli sayıda gelmediğini belirterek, yeni teşvik sistemiyle Bilecikin 3. bölge olarak kabul edildiğini belirtti.
     Pazaryerinin, Organize Sanayi Bölgesi bulunması nedeniyle yeni teşvik sistemiyle 4. bölge imkanlarından yararlanacağını ifade ede Yalçın, şunları kaydetti:
     Yeni teşvik sistem sanayiciyi ilçemize çekmek için çok önemli bir etken oldu. Bizde sanayimizi tanıtmak için İstanbul ve Bursadaki sanayicilerle girişimlerde bulunuyoruz. Özellikle Bursa sanayicileri bizim için çok önem arz etmektedir. Çünkü Bursa bize komşu ve ayrıca ilçemizin en çok göç verdiği bir yer. İleriki tarihlerde Ahı Dağı yolumuzda yapıldığı taktirde ilçemiz ile Bursa arası şehir içi mesafelerine inecek ve ulaşım kolaylaşacaktır. Bu düşüncelerimizi uygulamak için Bursa TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Habil Duranı ilçemizde konuk ettik. OSBde 680 dekarlık sanayiciyi bekleyen boş parsel bulunduğunu ve ilçemiz hakkında kendisine detaylı bilgi verdim. Kendisinden derneğinin 160 üyesine, iş adamlarına kentin yatırım için cazibe merkezi olduğunu anlatmalarını rica ettim.
     Birlik ve beraberliklerini korudukları takdirde kentin göç veren değil göç alan bir ilçe konumuna geleceğini anımsatan Yalçın, sivil toplum örgütleri, sanayici ve iş adamlarıyla beraber ilçenin tanıtımına yoğun bir şekilde devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bursa TOSYÖV Derneği Başkanından Pazaryeri Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER