Bursalı gazeteciler, Tosyada

Bursalı gazeteciler, Tosyada


KASTAMONU (A.A) - Bursada görev yapan muhabir ve yazarlardan oluşan 18 kişilik bir gazeteci grubu, Tosyayı ziyaret etti.
     Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Bursa Şube Başkanı İsmail Tiftik başkanlığındaki grup, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ile yemekte bir araya geldi.
     Belediye Başkanı Şahin ve KAS-DER Bursa Şube Başkanı Tiftik, yemekte, Tosya ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Yemeğin ardından grup, marangoz sanayisini ve çeşitli fabrikaları gezerek, kapı üretimi ve ürünler hakkında bilgiler aldılar.
     Grup, son olarak Yeşilgöl, Kösen Çayırı göleti ve Dipsizgölü ziyaret ederek çekim yaptı.
     Kaymakam Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursada görev yapan basın mensuplarının Tosyayı ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tosya, son dönemlerde büyük bir atılım gerçekleştirmektedir. Bölgenin yıldızı olma yolunda hızla yol alan Tosya, doğal ve kültürel güzellikleri ile el emeği göz nuru bir birinden değerli sanayi ürünlerimizin tanıtılması önceliklerimiz arasında yer almaktadır dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Bursalı gazeteciler, Tosyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER