Bursadaki cinayet

Bursadaki cinayet -Bursada, 5 ay önce tekel bayisi işletmeciliği yapan bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen ve başka bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan sanık hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı


BURSA (A.A) - Merkez Nilüfer ilçesinde 5 ay önce tekel bayisi işletmeciliği yapan bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen ve başka bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan sanık hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
     Cumhuriyet savcısı, tekel bayisi işletmecisi Ahmet Girgini öldürdüğü iddia edilen ve başka bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan tutuklu sanık Ubeyid Ç. (35) hakkında hazırladığı iddianameyi tamamladı.
     İddianamede sanık hakkında, kasten adam öldürme suçundan müebbet, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefet suçundan da 3 yıla kadar hapsi istendi.
     İddiaya göre, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesinde 5 ay önce, Tekirdağda işlenen bir cinayetle ilgili hakkında yakalama kararı bulunan Ubeyid Ç, Görükle Mahallesinde yaşayan arkadaşı A.Anın yanına gelmiş, gece saatlerinde dolaşmak için A.Anın mahalleden tanıdığı 2 çocuk babası tekel bayisi işleten Ahmet Girginden (31) otomobilini istemişti. Girgin ile Ubeyid Ç. arasında tartışma çıkmış, bunun üzerine yolcu koltuğundan inen Ubeyid Ç, Ahmet Girgine tabancayla iki el ateş etmişti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Girgin, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
     Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı İrfaniye köyünde bir bağ evi bitişiğinde bulunan zeytinlikte yakalamıştı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER