Bursadaki adam kaçırma ve tehdit iddiası

Bursadaki adam kaçırma ve tehdit iddiası -Olayda, işten çıkartılan bir kişiyi bıçak zoruyla kaçırarak tehdit ettiği öne sürülen patronun kardeşinin tutuklandığı bildirildi


BURSA (A.A) - Bursadaki adam kaçırma ve tehdit olayında, işten çıkarılan bir kişiyi bıçak zoruyla kaçırarak tehdit ettiği öne sürülen patronun kardeşinin tutuklandığı bildirildi.
     Merkez Yıldırım ilçesi Duaçınar Mahallesinde bir firmanın önünde meydana gelen olayda, işine son verilen H.Ynin (36), tazminat aldığını diğer çalışanlara söylemesi ve onların da dava açmasına sebep olduğu iddiasıyla, patronun kardeşi M.K. (25) tarafından bıçak zoruyla arabaya bindirilerek Doğanca Barajına götürüldüğü iddia edildi.
     Patronun kardeşi M.Knın tazminat konusunda konuşmaması için H.Yyi uyarıp, tazminat için ödenen 2 bin 700 liranın iadesini istediği öne sürüldü. Zanlının H.Ynin söz vermesi üzerine tekrar firmanın bulunduğu mahalleye bıraktığı ileri sürüldü.
     Olayın ardından gözaltına alınan M.K, hürriyeti tahdit ve tehdit suçlarından tutuklandı.
     Daha önce, tazminatını alamadığı gerekçesiyle boğazına bıçak dayayarak kaçırdığı eski patronunu tehdit ettiği öne sürülen kişinin tutuklandığı bildirilmişti.
     (CM-DOĞ)
<< Önceki Haber Bursadaki adam kaçırma ve tehdit iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER