Bursada vatandaşa 8 ton bedava hamsi

Bursada vatandaşa 8 ton bedava hamsi dağıtıldı -Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: Bugün, 8 ton hamsi burada vatandaşlarımızla paylaşılacak. Bu bereketi herkes yaşasın istiyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


BURSA (A.A) - Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından 8 ton bedava hamsi dağıtıldı.
     Belediyenin anlaştığı bir balıkçılık firması tarafından bir kamyonetle Fomara Meydanına getirilen balıklar, burada Başkan Mustafa Dündarın da katılımıyla vatandaşlara dağıtıldı. Poşetler içerisinde dağıtılan hamsilere vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
     Dündar burada yaptığı açıklamada, Bursada balık sezonunun bereketli geçmesi sebebiyle vatandaşlara 8 ton ücretsiz hamsi dağıttıklarını söyledi.
     Vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Dündar, Bugün 8 ton hamsi burada vatandaşlarımızla paylaşılacak. Tabii bundan sonraki süreçte yine böyle bereketli akınlar yakalandığında, Osmangazinin değişik semtlerinde, değişik mahallelerinde vatandaşlarımızla birlikte bunları paylaşacağız. Bu bereketi herkes yaşasın istiyoruz dedi.
     Bir firma yetkilisi ise denizlerde teknelere konan kota sınırının bu sezon uygulanmaması nedeniyle balıkçı teknelerinin dolu olarak kıyıya döndüğü, bu sebeple balıkçıların durumdan memnun olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Bursa / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursada vatandaşa 8 ton bedava hamsi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER