Bursada PTT şubesi soygunu

Bursada PTT şubesi soygunu -Girdiği PTT şubesini soyan kar maskeli silahlı kişi, kısa süre sonra yakalandı


BURSA (A.A) - Bursanın merkez Yıldırım ilçesinde, girdiği PTT şubesini soyan kar maskeli silahlı kişi, kısa süre sonra yakalandı.
     İddiaya göre, Duaçınarı Mahallesindeki PTT şubesine gelen kar maskeli kişi, şubedeki görevliyi silahla tehdit ederek kasadaki paraları poşete koymasını istedi. Para dolu poşeti alan zanlı, beyaz bir otomobille olay yerinden kaçtı.
     İhbar üzerine polis ekipleri, plakasız beyaz renkteki şüpheli otomobili Vatan Mahallesi yakınlarında fark etti. Zanlı, dur ihtarına uymayınca, polis silah kullandı.
     Şükraniye Mahallesi Ege Sokakta aracı durduran polis ekipleri, Ertan Byi (23) gözaltına aldı. Otomobildeki aramada, aracın torpido gözünde poşet içindeki paralar, silah ve hırsızlıkta kullanılan alet çantası ile matkap ele geçirildi.
     PTT Şubesinden 10 bin 900 TL çaldığı belirlenen zanlının, kredi kartı borcunu ödemek için soygunu gerçekleştirdiğini söylediği belirtildi.
     Taşıdığı silahın kuru sıkı olduğu öğrenilen zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.
     Ertan Bnin, bir ay önce de bir banka şubesi önünde keşif yaparken polis tarafından gözaltına alındığı ve daha sonra serbest bırakıldığı ileri sürüldü.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursada PTT şubesi soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER