Bursada hırsızlık operasyonu

Bursada hırsızlık operasyonu -Kiralık otomobille ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 4 zanlı, dur ihtarına uymadıkları polisin kovalamacası sonucu yakalandı


BURSA (A.A) - Bursada, kiralık otomobille ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.
     Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık bürosu ekipleri, merkez Nilüfer ilçesinde bir otomobildeki 4 kişinin hırsızlık yapmak için evleri gözetlediği ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, plakasını belirledikleri otomobili takibe alarak durdurmak istedi.
     Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan zanlılar, çaldıkları iddia edilen yaklaşık 5 bin lira değerindeki ziynet eşyasını da otomobilin camından dışarı attı.
     Kısa süren kovalamacanın ardından polis, araçtaki Adem K. (22), Aytaç A. (21), Özcan G. (26) ve Ergün Çyi (20) gözaltına aldı.
     Zanlıların, çalıntı ehliyetlerin üzerine kendi fotoğraflarını yapıştırarak kiraladıkları araçla, 9 ayrı ev ve bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları öğrenildi.
     Otomobilde ve zanlıların üzerinde yapılan aramada, 2 sahte ehliyet, çalıntı olduğu belirlenen 1 dizüstü bilgisayar, 1 halı, çok sayıda tornavida ile yan keski ve eldiven ele geçirildi.
     Emniyetteki ifadelerinin ardından zanlılar, ev ve iş yerinden hırsızlık ve resmi evrak üzerinde sahtecilik suçlarından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER