Bursada bardaki cinayet davasında karar

Bursada bardaki cinayet davasında karar -Mudanyada bir barda güvenlik görevlisinin öldürülmesine ilişkin yargılanan iki kişiden biri 26 yıl 3 ay hapisle cezalandırıldı, diğeri hakkında beraat kararı verildi


BURSA (A.A) - Mudanya ilçesinde, geçen yıl temmuz ayında bir barda güvenlik görevlisinin silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılanan iki sanıktan biri 26 yıl 3 ay hapisle cezalandırıldı, diğeri hakkında ise beraat ettirildi.
     Bursa 2nci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık Teoman Genç (33) ile maktul Gökhan Özdoğanın annesi Nazmiye ve babası Burhanettin Özdoğan hazır bulundu. Tutuksuz sanık Emrah Özcan (25) ise duruşmaya katılmadı.
     Nazmiye ve Burhanettin Özdoğan, Gençin cezalandırılmasını talep etti. Genç ise pişman olduğunu söyledi.
     Mahkeme heyeti, Gençin 26 yıl 3 ay hapisle cezalandırıldığını, Özcanın ise beraat ettirildiğini açıkladı.
     Mudanyanın Çağrışan mevkisinde geçen yıl temmuz ayında bir bara yanlarında kadın olmadığı için alınmayan Teoman Genç ve Emrah Özcan ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıkmış, daha sonra Genç tarafından güvenlik görevlisi 30 yaşındaki Gökhan Özdoğana tabancayla ateş edilmişti. Başından yaralanan Özdoğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Güvenlik güçlerince gözaltına alınan Genç ile Özcan, mahkemece tutuklanmıştı. Mahkeme heyeti, ilk duruşmada Özcanın tutuksuz yargılanmasına karar vermişti.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursada bardaki cinayet davasında karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER